پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران:

حضور روحانیون و مبلغین سبب کاهش آسیب های اجتماعی می شود

حضور روحانیون و مبلغین سبب کاهش آسیب های اجتماعی می شود

ری- مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران حضور روحانیون و مبلغین را سبب کاهش آسیب های اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید ناصرالدین نوری زاده صبح سه شنبه در گردهمایی طلایه داران تبلیغ با حضور مبلغین و مبلغات استان تهران طی سخنانی گفت: ماه رمضان پر از رحمت و مغفرت الهی است.
وی افزود: امروز توفیق خدمت در عرصه تبلیغ دین را یافته ایم، این کار با توجه به تنوع مخاطبین و وسعت جامعه هدف و نیز فعالیت های دشمنان در جبهه مقابل، بسیار دشوار است.
نوری زاده افزود: امروز با توجه به پیشرفت علوم و ورود مدرنیته در زندگی، کار تبلیغ بسیار دشوار است، یک زمانی اوقات فراغت و تمرکز بیش از الان بود اما امروز با توحه به شبکه های مجازی، ماهواره و اینترنت، افراد تمرکز لازم برای دریافت مطالب و یا اوقات فراغت ندارند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: مبلغ بایستی مخاطب شناس و روانشناس و مسلط به ابزار روز باشد، در عرصه فرهنگی، تبلیغ و تعلیم از مهمترین مسائل هستند و نقش مبلغین در این میان بسیار مهم است.
 وی به حماسه حضور مردم در انتخابات اشاره و اضافه کرد: نقش مبلغین و افرادی که حضور حداکثری و انتخاب اصلح را تبلیغ کردند بسیار مهم است.
نوری زاده گفت: حوزه تبلیغ و ترویج اگر درست به وظیفه خود عمل کند نمود عینی آن در کاهش آسیب های اجتماعی است، کار مبلغ در شرایط فعلی بسیار دشوار است.
وی افزود: اگر در عرصه تبلیغ نیاز به تعلیم و آموزش داریم بیشتر تلاش کنیم.
نوری زاده اضافه کرد: استان تهران با موقعیت های جغرافیایی ویژه و حساسیت های ویژه در کشور بسیار مهم است، یک ششم جمعیت کشور در این استان قرار دارد و یک سوم اثرگذاری کل کشور از طریق استان تهران است، حدود ۱۸۵۰۰ هیات مذهبی، ۵ هزار مبلغ و ۱۰ هزار مداح دارد که باید از این ظرفیت ها بهره برداری کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران حوزه فرهنگ را حوزه افکار، اندیشه ها و برنامه ها دانست و گفت: مرکز داده های دینی سازمان تبلیغات اطلاعات مورد نیاز دینی در سراسر کشور را در خود جای داده است که ظرفیت بسیار مهمی است.
وی گفت: حضور و موقعیت شما حرف اول را می زند.
نوری زاده افزود: علی رغم این که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و فرهنگ بسیار مورد تاکیدات مقام معظم رهبری است اما آن طور که باید مورد توجه مسئولان قرار نمی گیرد.
این مسئول تبلیغی استان تهران گفت: حوزه فرهنگی در بودجه ها و توجهات مورد بی مهری است، در برنامه ششم، کمترین توجه به عرصه فرهنگی شد.

وی اضافه کرد: هر کجا روحانی حضور دارد، آسیب های اجتماعی مانند طلاق و بزه کمتر است.
نوری زاده با بیان این که سازمان تبلیغات اسلامی با حضور حجت الاسلام خاموشی دوران طلایی را طی می کند، گفت: ظرفیت ها را بشناسید و از آن ها بهره ببرید.
وی تاکید کرد: ماه مبارک رمضان بهترین فضای تبلیغی پیش رو است و از این فضا برای تبلیغ بهره ببرید.

کد خبر 3986398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha